Auto Grand Fuck

GrandFuckAuto

Nëse keni dashur ndonjëherë të luani Grand Theft Auto, por me pornografi, falë Auto Grand Fuck, tani mundeni! Gëzojnë ngarje makina të shpejtë, dodging policinë, dhe picking up chicks nxehtë në mënyrë që ju mund të qij ato të vështirë dhe të shpejtë një herë ju të gjeni një strofull të sigurt. Auto Grand Fuck Është gjithçka që ju është dashur ndonjëherë nga ekskluziviteti I famshëm GTA, tani i mbështjellë me një paketë të pastër, të mbushur me pidhi.

Stili I Lojës

Grand Theft Auto është një seri lojërash me një lloj cilësimi në botë të hapur. Ju luani si një personazh specifik dhe filloni misione për të vazhduar më tej historinë, por gjithashtu mund të përfundoni kërkime anësore nëse nuk jeni aq të interesuar për lojën kryesore. Këto përfshijnë veprim dhe aventurë, vjedhje makinash, qitje të personave të tretë, gara, shkuarje të fshehtë dhe më shumë. Ndërsa GTA nuk mungon në gratë e nxehta të gatshme t'ju ndihmojnë në misionet tuaja, ajo nuk përmban ndonjë përmbajtje të qartë.

E gjithë kjo është gati të ndryshojë Me Auto Grand Fuck. Modeluar në origjinalet, Auto Grand Fuck përmban të gjitha skenat porny që dëshironit të kishit ndërsa luani klasikët. Ju mund të merrni një vajzë për të thith karin tuaj, ndërsa ju jeni ngarje larg nga policia, një babe nxehtë në një korse lëkure për të përhapur gomar e saj të hapur për ju, dhe një babe busty për të ju jap qij tits e jetës tuaj.

Ju gjithashtu keni disa elemente TË BDSM dhe lojës së ashpër, dhe ka një skenë veçanërisht të këndshme ku një vajzë është plotësisht e lidhur dhe në mëshirën tuaj, dhe ju merrni për të luajtur me të si të doni. Ju mund ta qij atë me gishta, të ngjitni një shumëllojshmëri lodrash brenda të gjitha vrimave të saj dhe, natyrisht, ta qij vetë më vonë.

Përveç pornografisë, ju gjithashtu merrni tiparet klasike TË GTA si gara kundër kohës, përpjekja për të shmangur policinë dhe shkatërrimi në rrugët e qytetit ku ndodheni.

Veprim Dhe Pornografi

Ndërsa jeni duke përfunduar misionet Në Auto Grand Fuck, do t'ju duhet të përdorni tastierën për të drejtuar makinat dhe për të lundruar nëpër rrugët e qytetit, por sigurohuni që do ta keni të lehtë të klikoni nëpër skenat pornografike. Ju mund të mbani dorën në karin tuaj, ndërsa ju qij babe nxehtë 3D me përdorimin e miut tuaj, kështu që ju të merrni një shpërblim smutty çdo herë që të përfunduar një mision.

Me këtë nxitje porny, ne nuk e kuptojmë pse dikush do të donte të luante gjënë e vërtetë përsëri. Auto Grand Fuck është po aq i detajuar dhe aq i lartë në cilësi sa lojërat origjinale, dhe ju nuk do të jeni në gjendje të tregoni se nuk është bërë nga e njëjta kompani. Gratë janë insanely nxehtë dhe të etur për të bëj kar tuaj, dhe ju mund të detyrojë ata që nuk janë të gatshëm në nënshtrim gjithsesi. Pas të gjitha, karakteri juaj është gjithmonë mbante një armë e cila shërben si një mjet i madh i bindjes. Merrni pak kohë pushim nga puna,ndizni lojën tuaj të preferuar të veprimit me disa pornografi të hedhura dhe shijoni orë dhe orë Argëtimi Auto Grand Fuck!

Review Pros

  • Lojë E NGJASHME ME GTA
  • Nxehtë 3d Chicks
  • Elementet E BDSM
  • Vështrim Autentik

Rishikimi Cons

  • Jo Vetëm Pornografi
  • Ndonjëherë Gameplay Komplekse

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me AutoGrandFuck

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito AutoGrandFuck