Real Adult Sex Game

RealAdultSexGame

Një lojë që ju ofron përshtatje maksimale, Loja E Vërtetë E Seksit Për të Rritur mund të ketë një titull të butë, por premton aventura porny siç nuk keni pasur kurrë më parë. Në këtë lojë, ju do të takoni vajza të nxehta të dizajnuara për t'iu përshtatur shijeve tuaja, dhe bukuria e saj është se ju mund t'i qij ato në çdo mënyrë që dëshironi, në çdo mjedis që dëshironi.

Le të shohim se çfarë ju pret kur hyni në Lojën E Vërtetë Seksuale Për të Rritur.

Zgjidhni Cilësimin Tuaj

Në fillim, ju duhet të zgjidhni midis tre skenave: shkollës, plazhit dhe klubit të natës. Mos u shqetësoni, këto nuk janë zgjedhjet e vetme që do të keni në lojë. Kjo është vetëm paketa fillestare, dhe sa më shumë të luani dhe sa më shumë pikë të mblidhni, aq më shumë skena do të zhbllokohen.

Pasi të jeni vendosur në llojin e skenarit që dëshironi Në Lojën Reale Të Seksit Për të Rritur (e preferuara jonë është shkolla, sepse kush nuk dëshiron të rrëshqasë një kar në një pidhi të ngushtë dhe të ri në mes të një klase), ju kaloni në zgjedhjen e partnerit tuaj të parë.

Përshtatja E Partnerit

Vajzat fillestare Janë Akame, Sakura dhe Ralli, dhe secila është më e bukur se e fundit. Ata janë ose joshëse dhe pouty, bukur dhe të pafajshëm, ose serioze dhe do të thotë të biznesit. Në Lojën E Vërtetë Të Seksit Për të Rritur, ju duhet të zgjidhni ngjyrën e flokëve të partnerit tuaj, si dhe madhësinë e gjinjve të saj, nga të vegjël në masivë.

Një prekje e veçantë është se si mund të zgjidhni numrin e tatuazheve dhe shpimeve që ajo ka. Ose shkoni me asnjë, disa, ose shumë, në varësi të preferencës suaj personale.

Gameplay

Pasi të zgjidhni partnerin tuaj ideal të parë dhe vendosjen, argëtimi fillon! Ju duhet të flisni me partnerin tuaj dhe përmes zgjedhjes së opsioneve të duhura të dialogut (gjë që është tepër e lehtë), ju e lironi atë dhe e bëni atë të relaksohet më shumë. Ajo ju lejon ta prekni, ta puthni, të rrëshqisni dorën lart në skajin e saj - oh, a nuk ka veshur brekë?

Në Lojën E Vërtetë Të Seksit Për të Rritur, ju duhet t'i bëni të gjitha llojet e gjërave partnerit tuaj, nga prekja me gisht dhe ngrënia e pidhit, deri tek thithja e saj e karit tuaj, deri tek qirja e saj në të gjitha vrimat dhe të gjitha pozicionet që mund të imagjinoni.

Pjesa më e mirë është, pasi të mërziteni me historinë që keni zgjedhur, mund të ktheheni në fillim dhe të krijoni një krejt të re! Argëtimi nuk ndalet kurrë në Lojën E Vërtetë Seksuale Për të Rritur!

Review Pros

  • Plotësisht I Përshtatshëm
  • Shpërblime
  • Skena Të Shumta Porno
  • Rrëfime Të Panumërta

Rishikimi Cons

  • Nuk Ka Kinks Ekstreme

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me RealAdultSexGame

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito RealAdultSexGame