Narcos XXX

narcosxxx.com

Изградете ја вашата империја за дрога и станете најмоќниот, најстрашниот господар на дрога во новиот Наркос ХХХ. додека ние обично разгледуваме колекција на игри, во овој конкретен случај зборуваме за една игра која има се што ви треба: акција, авантура и порно. Многу порно.

Ајде да видиме за што се работи во приказната.

Од ѓубре До Богатство

Во Наркос ХХХ, вие создавате свој карактер. Изберете како изгледа, како оди и зборува и да излезе со кул име. Овој лик започнува со ништо, лош живот во насилен град нападнат од криминал, а вашата работа е да му помогнете да се издигне низ редовите. Да дилате дрога, да создавате врски, да започнете и да го развивате својот нелегален бизнис - Наркос ХХХ е еднакво важна за мозокот како и за порнографијата.

И верувајте ни кога ќе кажеме дека порното е навистина нешто.

Секси Женска Облека На Секој Агол

Дури и на дното на криминалниот синџир на исхрана, имаш можност да ебеш колку сакаш девојки. Курвите ќе направат се што ќе посакаат за малку пари, а ти можеш да ги ебеш во кола, во ефтин мотел, дури и во уличка.

Како што добивате повеќе богатство, девојките со кои се поврзувате, исто така, стануваат се повеќе високи. Можете да се заебавате со жената или ќерката на вашиот шеф (само не дозволувајте да ве фатат!), и било кој број на висока класа повик девојки кои на крајот ќе имаат на брзина бирање.

Овие жешки со долги цицки се за твојот кур. Сакаат да го лижат, да го цицаат, да го однесат до секоја дупка што ќе ја посакаш. Во Наркос ХХХ, можете да се ебете внатре или надвор, во било која положба што ви е достапна. Не постојат граници во вашата имагинација.

Се разбира, не заборавајте да ја завршите задачата од време на време. Колку често ебете и колку пари треба да потрошите на курви е директно поврзано со вашиот успех и репутација, па внимавајте на тоа. Инаку, уживај во овој славен свет на изопаченост и сочни пички кои чекаат да си го пикнеш курот во Наркос ХХХ.

Преглед На Добрите

  • Забава Игра
  • Вметнување Приказна
  • Детално Порно
  • Часови За Забава

Преглед Лошите Страни

  • Комплексни Контроли
  • Досадни Реклами

Повеќе Страници Слични На NarcosXXX

Приказ На Повеќе Игри
Посета NarcosXXX