LifeSelector

lifeselector.com

Не сте ги искусиле најдобрите порно игри се додека не сте се обиделе Со Селекторот на животот. Со таков скромен наслов, можеби мислите дека ова не е ништо посебно, но верувајте ни кога ќе ви кажеме дека целиот ваш живот ќе ви се сврти на глава.

Концептот

Во Животот Селектор, прво да започнете со изборот на вашиот карактер. Можете да бидете кој сакате да бидете: пожарникар, полицаец, богат извршен директор, дури и нешто глупо како градинар.

Вашиот карактер потоа поминува низ животот како и обично, вршејќи ја својата работа, извршувајќи задачи и слично.

Во текот на денот, тој ќе се сретне со широк спектар на жешки девојки кои се подготвени да комуницираат со него. И кога велиме интеракција, мислиме, подготвени да ги шират нозете за него. Со избирање на вистинските опции за дијалог, можете да се движите низ овие интеракции, и ако ги играте вашите карти правилно, ќе се ебете со жешка девојка за кратко време.

Акција Во Живо

Најдоброто нешто кај Селекторот на Животот е тоа што ова не е анимација. Ова не е 3Д или 2д, туку напротив, можеш да ги гледаш вистинските луѓе, вистинските жени како ти го цицаат курот, го стискаат со цицките, или да го качиш во секоја дупка што ќе ја посакаш. Тоа е интерактивно порно, поради недостаток на подобар опис, што го става на врвот на нашата листа на работи на кои можеме да го поминеме слободното време.

Кога ќе стигнеш до вистинското ебење, можеш да ги одбереш позите кои сакаш да ги пробаш. Нека те вози свртена кон тебе или обратно каубојка стил. Замоли ја да ти го задави курот, да ја повлече косата, да го избере делот од телото што сакаш да го покриеш со сперма.

Ако во кој било момент се премислите и сакате да пробате нешто друго, едноставно вратете се на менито акции и изберете повторно! Тоа е толку едноставно, и тоа ви дава со часови на забава.

Заклучок

Тешко е да се поверува дека сложена, порно-исполнета игра како оваа постои, а камоли дека е бесплатна! Изборот на живот е здив на свеж воздух во оваа индустрија за порно игри, преполна со истите стари повторувачки приказни.

Нема време за губење: кликнете на веб-сајт, изберете вашиот карактер, и да почне ебат вистински жени во трепкање на окото. Уживајте!

Преглед На Добрите

  • Акција Во Живо
  • Прилагодување На Приказната
  • Интерактивна Порно
  • Бескрајна Забава

Преглед Лошите Страни

  • Нема Конс

Повеќе Страници Слични На LifeSelector

Приказ На Повеќе Игри
Посета LifeSelector